Utbyta erfarenheter

Workshops

Vi erbjuder ett nytt koncept med stimulerande Workshops fokuserade på Arbetsliv, Livsstil och Ekonomi. Här får du möjlighet att diskutera ämnen med kvinnor som har liknande funderingar som du. Tanken med dessa träffar är att du som medlem ska få konkreta verktyg till att förbättra din situation oavsett om den är på hemmaplan eller på arbetsplatsen. Att ha givande diskussioner, utbyta erfarenheter och idéer. Dessa tillfällen bygger på att du själv är delaktig och interagerar, det är tillsammans vi kan lyfta varandra.

Här öppnar vi även upp för önskemål på ämnen att diskutera relaterade till Arbetsliv, Livsstil och Ekonomi.

Bli inspirerad

Inspirationsföreläsningar

Vi bjuder in till föreläsningar med personer och entreprenörer som är fokuserade på att inspirera. Här finns även möjlighet för en värdefull dialog mellan talarna och medlemmarna. Ta chansen och kom förberedd, för att få svar på dina egna funderingar. Här får du även chans att knyta kontakter med drivna kvinnor och förebilder, samt utöka ditt affärsnätverk såväl som ditt privata nätverk.

En bra start på dagen

Frukostar

Under våra frukostar ses vi för att starta dagen tillsammans och avnjuta en härligt hotellfrukost tillsammans. Fokus under dessa tillfällen är att ses och hinna prata ordentligt. Vi vill att våra medlemmar ska lära känna varandra ordentligt. Ibland ses vi under mer uppstyrda former och ibland öppnar vi även upp för icke-medlemmar som är nyfikna på vårt nätverk.

Bli inspirerad & utbyt erfarenheter

Våra kommande föreläsningar