Vässa ditt

Arbetsliv

Arbetsliv är ett ämne som driftiga kvinnor ofta söker inspiration kring oavsett om det handlar om att få sin drömtjänst, bli en bättre chef eller helt enkelt våga ta klivet att starta eget. Ibland kan nyckeln till framgång ligga i att våga tro på sig själv och inse att det vi gör faktiskt håller en hög kvalité, att det kan vara lika viktigt att säga nej ibland som det är att säga ja till nya utmaningar och möjligheter.

Välj din

Livsstil

Inom ämnet livsstil öppnar vi upp för breda diskussioner kring svårigheter att hitta balans bland allt vi vill göra. Det så kallade ”livspusslet”, ska det verkligen innehålla 1000 bitar? Det finns inget rätt svar på den frågan utan i Femme Network fokuserar vi på områden relaterat till den livsstil vi vill leva och hur vi kan åstadkomma detta.  Vilken livsstil våra medlemmar vill ha varierar naturligtvis, men den gemensamma nämnaren är att vi alla vill känna glädje och få energi av det vi gör, och vi alla har en vilja att göra bra ifrån oss på våra jobb såväl som på hemmaplan.

Skapa kontroll

Ekonomi

Vi vill öka medvetenheten kring privatekonomi och kvinnligt ägande. Aldrig har kvinnor haft så stora möjligheter att förvalta sitt eget kapital och rå om sin ekonomi som idag, något vi alla borde ta tillvara på. Med ämnet Ekonomi vill vi inte bara belysa sparande eller hur vi kan leva billigt, utan också hur vi kan tänka strategiskt kring hela vår ekonomi.

Bli en av oss