Partnerskap

Bli partner med Femme Network?

Vill ert företag hålla i en workshop, bli eventpartner eller ingå ett termins-partnerskap?

Inför hösten 2019 har vi just nu kontakt med potentiella samarbetspartners inom HR, juridik och bank, men även företag som har en naturlig koppling till vår misson, där det finns synergier med och för våra medlemmar.

Maila oss för mer information kring vad det innebär, priser mm.

Vi vill veta mer!

Våra partners

Linn & Berg - Ekonomi byrå
Linn & Berg - Ekonomi byrå

Vi älskar ekonomi och redovisning - Gör inte ni det?

Linn & Berg är en modern ekonomibyrå inom redovisning, rekrytering och verksamhetsutveckling. Vårt mål är att maximera våra kunders utveckling och lönsamhet!

www.linnochberg.se

PS Partner
PS Partner

Ps Partner arbetar dedikerat med att hitta det du söker, oavsett om det är en ny utmaning, ny utmanare eller utveckling av dig själv eller din organisation.

Vad är det då som skiljer oss från våra branschkollegor? Varför ska du välja oss? Jo, eftersom vi fokuserar på kandidaten först. Sedan på kunden. Och varför gör vi då det? Jo, helt enkelt för att det är först då vi vet vad en människa brinner för. Vad hen är riktigt bra på och vart hen vill. Först då kan vi skapa de riktigt bra matchningarna. Hållbart, smart och med respekt. För alla parter.

Vi är helt enkelt affärskonsulter, karriärcoacher och ledarutvecklare – allt i ett och vi gör det med stort hjärta. För dig."

www.pspartner.se