Välkommen

Boka plats på event

Våra föreläsningar och workshops vänder sig i första hand till våra medlemmar. Man får komma som gäst och "prova på" vid ett tillfälle innan man bestämmer sig, detta i mån av plats.

För att ha förtur att boka in dig på ett event nedan, behöver du alltså vara medlem.
 Mer info hittar du här.

Boka ett specifikt event genom att maila event@femmenetwork.se vilket event och för vem du bokar, samt ev allergier. Därefter swishar du medlemspris till 123 502 56 55.

Är du gäst och vill prova på, är du varmt välkommen och då har vi ett gästpris som betalas på samma sätt, via swish.

Föreläsning & workshop

Självledarskap med Marie Gustafsson - 28 mars

Vi är glada att kunna presentera vår nästa kvällsevent den 28:e mars - Självleadarskap med Marie Gustafsson. Marie arbetar dagligen med frågor kring utveckling och självledarskap, både på individ- och gruppnivå, mot företag och privatpersoner.
Vill ni veta mer om Marie, kan ni få en härlig bild av henne i denna podcast av Venture cup.

Självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv, olika situationer, sina handlingar och sitt arbete. Det innefattar även att bygga en egen stabil plattform vi kan utgå från i alla situationer och i mötet med andra personer.

Ibland är det med våra nära och kära som det egna självledarskapet utmanas mest. Oavsett vilken roller vi har, behöver alla vilja vara med. Vi behöver vara delaktiga och ta än mer ansvar för oss själva, våra relationer och verksamheten. Vi går allt mer - både på jobbet och hemma - till att ledarskapet inte längre kan ligga på några få, utan behöver delas av alla. Vi tillsammans skapar det som är runt omkring oss och vill vi ha förändring behöver alla hjälpas åt att skapa den – var och en bidra med det som den klara av.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med att vi minglar och äter. Sedan kommer börja med en kortare föreläsning, som följs av en interaktiv workshop. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår en matig sallad samt bubbelvatten och kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. För återbetalning  måste avbokning göras senast 25:e mars och det är även sista dagen för bokning.

För att boka event: event@femmenetwork.se
Vårt swishnummer är 123 502 56 55.

Välkomna!
Linnéa & Clara

Boka här
Historik

Nedan är våra tidigare event

Exklusiv medlemsfrukost

Frukost 15:e mars

Vår medlemsfrukostar är uppskattade och vi är alla överens om att det är en härlig start på dagen. Därför bjuder vi in våra medlemmar till en exklusiv medlemsfrukost fredagen 15:e mars.

Även denna gång kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

Priset är 100kr för medlemmar och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn till event@femmenetwork.se.
Sista dagen för anmälan och återbud är 12:e mars.

Inspirationsföreläsning 27/2

Tidigare event - Global verksamhet i en snabbt föränderlig värld. Hur det är att leva och arbeta i Kina 2019?

Det talas mycket om Kina, men Kina är ibland mindre känt som land. Under de senaste 20 åren har Kina utvecklats snabbt, i Sverige kanske vi fortfarande tänker på Kina som ett land med så kallade "billiga Kinaprodukter".

Malin Kemi, för närvarande Landschef för Lindex Kina och Myanmar-kontor, är här för att sprida ljus och förståelse över vad som händer i Kina. Malin arbetar och bor för närvarande i Shanghai tillsammans med sin man och 2 barn, Charlie 6 år och Siri 3 år.

Malin har mer än 15 års erfarenhet från modebranschen i ledande roller inom sourcing, inköp och hållbarhet främst i Asien. Hon har tillbringat det mesta av sin karriär hoppandes mellan Sverige och Asien, där hon byggt, startat och utvecklat produktionskontor i Kina, Vietnam och Myanmar.

Hon kommer att berätta om sin karriär och dessutom om hur det är att arbeta som kvinna i Kina och Asien. Hon kommer också att dela med sig av anekdoter om den snabbt utvecklande tekniska scenen i Kina. Världens största e-handelsmarknad, där innovationer och digital utveckling verkligen är del av vardagen!

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med ett mingel så kom  i tid. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår mat lagad med kärlek samt kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. Om återbetalning måste avbokning göras senast 24:e februari och det är även sista dagen för bokning.

För att boka event: event@femmenetwork.se
Vårt swishnummer är 123 502 56 55.

Välkomna!
Linnea & Clara

Härlig start på dagen

Tidigare event - Öppen medlemsfrukost 14 Februari

Vår första medlemsfrukost blev en lyckad sådan och vi var alla överens om att det var en härlig start på dagen. Därför bjuder vi in våra medlemmar och nyfikna vänner till en öppen frukost på alla hjärtans dag, 14:e februari.

Även denna gång kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

Priset är 100kr för medlemmar och 120kr för icke-medlemmar och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se.
Sista dagen för anmälan och återbud är 12 februari.

 

 

Föreläsning & workshop

Tidigare event - En kväll om sparande tillsammans med Johanna Kull från Avanza 24 Januari

Ta makten över din ekonomi

Ett sparande och pengar innebär inte bara trygghet, det ger dig också frihet och kan vara det som gör att du vågar ta steget att lämna ett jobb du inte trivs med, säga hej då till en partner du inte längre mår bra av eller bara kicka igång den där affärsidén du alltid drömt om. För ett vasst sparande behöver vi ofta inte ens spara mer, bara smartare. Johanna Kull sparekonom på Avanza går igenom grunderna för hur du lägger upp ett vasst sparande. Vilka fonder passar för vad, varför är avgifterna viktiga, vad ska vi mer tänka på och vad kan vi strunta i.

Den 24:e januari bjuder vi in till en kväll tillsammans med Johanna Kull från Avanza. Kvällen har sitt fokus i sparande och vi kommer att få lyssna på Johanna och även testa på en workshop kring sparande.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med ett mingel så kom gärna i tid. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår mat lagad med kärlek samt kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. Om återbetalning  måste avbokning göras senast 18:e januari och det är även sista dagen för bokning.

För att boka event: event@femmenetwork.se
Vårt swishnummer är 123 502 56 55.

Välkomna!
Linnéa & Clara

Exklusivt för medlemmar

Tidigare event - Nätverksfrukost 10 Januari

Vi har fått en fantastisk start på antalet ansökningar om medlemskap. Vi vill därför bjuda in alla våra medlemmar till en exklusiv frukost den 10 januari, för att både lära känna varandra bättre, men även kicka igång våren.

Denna gånger kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där de bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

I och med att det enbart är för våra medlemmar kan man denna gången inte ta med en vän som vill prova. 

Priset är 100kr och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se

Sista dagen för anmälan är den 6 januari.

Hjärtligt välkomna,

Clara & Linnéa

Inspirationsföreläsning

Tidigare event - Sandra Guerrero, Alvhem. 28 November

Nu är det äntligen dags för Femme Networks första inspirationsföreläsning. Med utgångspunkt i våra tre områden Arbetsliv, Livsstil och Ekonomi, kommer Sandra Guerrero, partner på Alvhem, att berätta om sig och sitt liv. Föreläsningen är onsdagen den 28:e november och vänder sig i första hand till medlemmar i Femme Network. Om du är nyfiken på att bli medlem och vill komma och prova, släpper vi platser den 11:e november för alla i mån av plats.

Funderar du också på hur en kan hitta balans mellan karriären och privatlivet? Att vara kvinna, mamma och företagare är ett pussel vi alla försöker lägga. Vi brottas med strukturer, samhällets förväntningar, kundernas krav och vårt samvete dagligen. Välkommen på en föreläsning där jag delar med mig av min tankar och ibland dyrköpta erfarenheter. Jag heter Sandra Guerrero och på pappret är jag karriärskvinna med eget företag, influenser och småbarnsmamma. Men under den här kvällen vill jag även bjuda in er till min personliga sfär, där jag generöst berättar om utmaningar, förhoppningar och den värld jag drömmer om. En värld full av gemenskap, systerskap och självkärlek.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med en mingelaktivitet så kom gärna i tid. Vi startar kl. 18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 20, Sandra kommer att börja föreläsa ca. 18.45.

EVENTET ÄR FULLSATT - stängt för bokning.

Välkomna,
Linnéa & Clara