Välkommen

Boka plats på event

Boka ett specifikt event genom att maila event@femmenetwork.se vilket event och för vem du bokar, samt ev allergier. Därefter swishar du medlemspris till 123 661 66 43 eller betalar till BG 5383-5575.

 

Kvällsevent 22:e januari

Ökad självkänsla - ökat välmående och ökad framgång

Den 22:e januari drar vårterminen igång med ett boostande event kring självkänsla tillsammans med Maria Bouvin, Livs- och Ledarskapscoach på Sann Utveckling.
Självkänsla. Att känna för dig själv.

Maria Bouvin som tidigare var advokat på affärsjuridisk byrå har bytt bana och är nu livs- och ledarskapscoach. Hon har själv stärkt sin egen (tidigare mycket låga) självkänsla och möjliggör nu för andra att bland annat stärka sig själva.

Självkänslan är tätt sammankopplat med att hitta sina styrkor, att acceptera sina egenskaper, hitta balans, veta vad man vill och våga skapa det liv man vill leva.
Maria kommer att dela med sig av sin egen story samt ge oss inspiration, tips och verktyg för att stärka självkänslan; och därigenom både må och prestera bättre.
Kvällen, som spenderas på Scandic Europa, startar med ett arrangerat mingel samt att vi äter. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 225kr för medlemmar och då ingår matig sallad & bröd samt bubbelvatten.
För att boka en plats skicka ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller till BG 5383-5575. Meddela om du önskar betalningsunderlag.

Är du nyfiken och vill komma som gäst innan du blir medlem så går det fint att boka. Priset som icke-medlem är 275kr. Maila till oss på event@femmenetwork.se.

För återbetalning måste avbokning göras senast 17:e januari.

Hoppas vi ses!

// Clara & Linnéa

Boka här
Kvällsevent 26 februari

Studio In ♡ Ulrika Sjövall (Ellos)

Onsdagen den 26:e februari är det dags för nästa event, ett event du inte vill missa!

Kvällen kommer äga rum i Ellosbutiken på Korsgatan 13, och den kommer spenderas tillsammans med Ellos egna inredningschef Ulrika Sjövall och tvillingsystrarna Atta Ring och Maja Furenberg Ring från inredningsstudion "Studio in". Under kvällen kommer Ulrika dela med sig utav sin framgångsrika karriärsresa och även ge oss en inblick i macrotrender och livsstilsfokus. Vi kommer även få lyssna till systrarna från Studio In som även dom kommer dela med sig utav sin resa och ge handfasta tips. Och dessutom - det kommer finnas tid för mingel med både föreläsarna och varandra. Självklart kommer det även finnas möjlighet till shopping i butiken, till för kvällen rabatterat pris så klart :)

Kvällen startar ca.18 och beräknas hålla på till ca.20.30-21.00 Det kommer under kvällen att serveras mat i foodbox samt dryck. Fram till 16:e februari har nätverkets medlemmar förtur att boka, och priset för er är 225kr och betalas som vanligt till nätverkets swish 123 661 66 43 eller till BG 5383-5575. Glöm inte att maila din anmälan till event@femmenetwork.se och skriv gärna om du vill beställa specialkost/eller du har allergier.

Nyfiken och vill komma som gäst och testa vårt nätverk? Sätt upp dig på kölista. Platser släpps efter 16:e februari i mån av plats. För dig som vill prova-på för första gången har vi ett reducerat gästpris på 275 kr. För dig som varit gäst eller medlem tidigare, och vill komma och gästa oss en enstaka gång, är priset 350kr.

Sista dagen att anmäla sig samt avboka om man fått förhinder är fredag 21:e februari.

Varmt välkomna,
Linnéa & Clara

Anmälan & Kölista
1 December

Frukostklubben - Hur ska vi jobba i arbetslivet nu när samhället har öppnat upp?

Nu tycker vi det är dags att ses igen, vi kör därför en Frukostklubb den 1:e december. Ämnet för morgonen är högst aktuellt - "Hur ska vi jobba i arbetslivet nu när samhället har öppnat upp"? Vad är dina tankar och funderingar, samt erfarenheter. Kom och inspirera och bli inspirerad!

Under morgonen kommer du får chans att träffa andra drivna kvinnor, och fokus kommer att vara på nätverka och utbyta tankar.

Vi kommer att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på deras härliga frukostbuffé, från kl. 7:00 till ca 09:00. Priset för morgonen är 200kr om ni bokar innan den 21/11, därefter kostar det 225kr.

För att boka en plats skicka ett mail med namn till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller betala till BG 5383-5575. Önskar ni kvitto, skicka gärna med en kommentar om det i mailet.

För återbetalning måste avbokning göras senast fredagen 25:e November.

Vänta inte med att boka, vi har ett begränsat antal platser!

Boka
Kvällsevent

PS Partner - 12:e september

Vi är glada att presentera att höstens första kvällsevent den 12:e sept. blir tillsammans med Femme Networks samarbetspartner PS Partner inom ett av våra fokusämnen, arbetsliv.  PS Partner är ett rekryteringsföretag med hög aktivitet, som även jobbar med interimsuppdrag. 

De kommer under kvällen djupdyka i delar som rör både dig som ev. söker jobb eller vill lära dig hur du sticker ut hos en rekryterare, lika så till dig som jobbar med att anställa kommer att få tips och trix på hur de arbetar. Men de kommer även dela med sig till dig som är egen och är nyfiken på deras interimstjänster där du kan få uppdrag hos dem via ditt företag.

Har du frågor som du gärna vill kommer upp under kvällen maila in dem på hello@femmenetwork.se Märk mailet med PS Partner - frågor

Kvällen kommer att vara på PS Partners kontor på Första långgatan 18, mellan 18-21. Det kommer under kvällen att serveras mat i foodbox samt vatten/kaffe.

Våra medlemmar har som vanligt förtur att boka och om vi sedan har platser kvar öppnar vi upp för gäster från 1 sept. Priset för kvällen är 150kr för medlemmar och för dig som är nyfiken och vill besöka oss är priset som gäst/prova på 200kr. För att boka en plats swisha till 123 502 56 55, samt skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se.

Vi har ett begränsat antalet platser, så boka din plats i tid.
Vill du som gäst/prova på köa för en ev. plats, maila oss på event@femmenetwork.se så sätter vi upp dig på gästlstan. 

Sista dagen att anmäla sig samt avboka om man fått förhinder är 10 sept.

Boka här
Frukost 11:e oktober

Frukostklubben

Save the date.
Mer info kommer inom kort.

Frukost 11:e oktober

Frukostklubben

Det har blivit dags för terminens andra Frukostklubb. Denna gången kommer det att vara ekonomi vi fokuserar på, från våra tre ämnen.

Vi kommer som senast att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

Vi tog under sommaren fram vår Femme Network-kasse, och erbjuder Frukost+kasse. Ni får kassen när ni anländer och betalar den tillsammans med frukosten i förväg.

Frukost+kasse 200kr (medlemmar) och 230kr (icke-medlemmar)

Bara frukost 120kr (medlemmar) och 150kr (icke-medlemmar)

För att boka en plats skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller betalar till BG 5383-5575.

För återbetalning måste avbokning göras senast 8:e oktober.

Hoppas vi ses!

// Clara & Linnéa

Boka här
Kvällsevent 24:e oktober

Modekväll: 100 Looks på 20 olika Plagg

FULLBOKAT

Modeinspiration-overload med Frida Zetterström och Jenny Segergren den 24:e oktober.

Stylisten Frida Zetterström och Jenny Segergren grundare av podcasten Modepodden, är modeprofilerna som brinner för stil och hållbart mode och som nu har skrivit boken 100 looks på 20 plagg. Under kvällen den 24:e oktober bjuder de på inspiration, tips och konkreta råd om hur du genom enkel modematematik får 20 plagg att bli en komplett garderob med så många som 100 olika kombinationer, full av både vardagshjältar och partykompisar. Vi tittar på vilka trender som råder och hur vi med smarta stylingknep kan applicera dem för att skapa en garderob full av power.

Jenny Segergren är ingenjören med lång yrkeserfarenhet inom innovation och design som sadlade om och gav sig in i modebranschen när hon grundade Modepodden, en av Sveriges första modepodcasts.

Frida Zetterström har över tio års erfarenhet som modejournalist och stylist och medverkar regelbundet i TV4 och Sveriges Radio samt föreläser om trender och stil runt om i Sverige.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med att vi minglar och äter. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 230kr för medlemmar och då ingår en matig sallad samt bubbelvatten och kaffe.
För att boka en plats skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller till BG 5383-5575.

Vill du gästa/prova på innan du blir medlem, släpps ev. kvarvarande platser den 30:e sept. Priset som icke-medlem är 280kr och bokas då i mån av plats.
Vill du sätta dig på väntelista för ev gästplatser? Maila in till oss på event@femmenetwork.se så meddelar vi den 30:e om det finns plaster kvar eller ej.

För återbetalning måste avbokning göras senast 21:a oktober.

Hoppas vi ses!

// Clara & Linnéa

Kvällsevent 14:e november

Presentationsteknik & Pitch

Den 14:e november gästas vi av Jenny Jernberg som är utbildad skådespelare, men har vidareutbildat sig inom retorik och kommunikation. Hon är även diplomerad coach. Sedan några år tillbaka driver hon retorikföretaget Speakingflow, där hon håller föreläsningar/workshops samt individuell coaching i retorik.

Denna kväll kommer vi att vara på Morris Laws kontor på Vallgatan 30. Kvällen startar med att vi minglar och äter. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 175kr för medlemmar och då ingår mat, vatten och kaffe.
För att boka en plats skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller till BG 5383-5575. Meddela om du önskar betalningsunderlag.

Vill du gästa/prova på innan du blir medlem, släpps ev. kvarvarande platser den 1:e nov. Priset som icke-medlem är 225kr och bokas då i mån av plats.
Vill du sätta dig på väntelista för ev gästplatser? Maila in till oss på event@femmenetwork.se så meddelar vi efter den 1:e om det finns plaster kvar eller ej.

För återbetalning måste avbokning göras senast 11:e november.

Hoppas vi ses!

// Clara & Linnéa

Öppen medlemfrukost

Öppen Frukost - 9 Maj

Våra frukostar är populära och den 9:e maj är det dags igen. Denna gång välkomnar vi både medlemmar och er som är nyfikna och vill prova på. Syftet med frukosten är att starta dagen tillsammans och utbyta tankar och idéer, helt enkelt nätverka.

Som vanligt kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

Priset är 100kr för medlemmar och 120kr för icke-medlemmar och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se.
Sista dagen för anmälan och återbud är 6:e maj.

Boka här
Medlemskväll

Workshop - 23 Maj

Den 23:e maj är det dags för en exklusiv medlemskväll. Kvällen kommer att starta med ett speedmingel, för att sedan fortsätta med workshop och case med fokus på arbetsliv, livsstil och privatekonomi. Tanken med kvällen att deltagarna ska kunna gå hem med fler nycklar att använda i sitt privat- och yrkesliv. Det hela kommer att hållas av kvinnorna bakom nätverket, Linnéa Bergman och Clara Alvén.

Frågor som exempelvis kommer att beröras är:
- Hur får man vardagen att gå ihop? Kring vardagssysslorna och träning samt hämta/lämna barn.
- Hur tar man kontroll över vad man vill i livet/yrkeslivet? Tips kring hur man klättrar på sin arbetsplats och löneförhandling tid vs. lön samt förmåner.
- Konkreta tips på hur du genom enkla justeringar kan spara pengar i din vardagsekonomi? Vilka är våra vardagsfällor som vi kan undvika och spara in pengar? Exempelvis dyra el-avtal, avsluta onödiga prenumerationer och genomtänkta matinköp.

Vi kommer att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med att vi äter och kör ett speedmingel. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 170kr och då ingår en matig sallad samt bubbelvatten och kaffe. För att boka, swisha beloppet till nummer 123 502 56 55. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. För återbetalning måste avbokning göras senast 20:e maj och det är även sista dagen för bokning.

Varmt välkomna!

/ Clara & Linnéa

Boka här
AW

Sommaravslutning - 13:e juni

Vi vill fira!

Fira att vi har gjort verklighet av vår tanke - att skapat en plattform för att utbyta idéer och influeras. Framför allt vill vi fira att så många av er vill vara en del av Femme Network.

Den 13:e juni bjuder vi in våra härliga medlemmar och vänner till att runda av våren tillsammans. Under kvällen kommer vi att dela med oss av hur det har gått så här långt och vad hösten bär med sig. Självklart kommer vi att som vanligt styra någon form av mingelaktivitet och det kommer gott om tid att umgås och socialisera.

Under kvällen bjuder vi på sushi från Havsdelikatessen samt bubbel, vin och alkoholfritt. Vi kommer att hålla till på HiQ på Östra hamngatan 24, Göteborg från kl18 och framåt.
Kvällen kostar 150kr för medlemmar och då ingår sushi och 2 glas vin/bubbel/alkoholfritt. Priset för er som vill besöka oss för kvällen är 175kr
För att boka en plats swisha belopp till nummer 123 502 56 55 samt maila för vem du bokar och ev. allergier till event@femmenetwork.se

Vi har ett begränsat att platser så boka din plats i tid.

Varmt välkomna,

Clara & Linnéa

Boka din plats!
Historik

Nedan är våra tidigare event

VILANDE

2023

Just nu har nätverket inga Events.

Föreläsning & workshop

Designa ditt beteende mot medveten ekonomi - 25:e april

Den 25:e april gästas vi av Shoka Åhrman. Shoka har tidigare arbetat på bank med privatekonomiska frågor och föreläser idag om vägen mot en bättre och mer medveten ekonomi. Hon är även författare till böckerna "Medveten ekonomi" och "Separationshandboken".

Under kvällen kommer Shoka föreläsa om hur vårt beteende påverkar våra val och genom dessa insikter får vi tips om hur vi kan bli mer lönsamma, effektiva och hållbara med fokus på vår privatekonomi. Shoka kommer att ta upp vardagliga situationer som vi alla kan känna igen oss i och knyta an till exempelvis bolån, pension och konsumtion.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med att vi minglar och äter. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår en matig sallad samt bubbelvatten och kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. För återbetalning måste avbokning göras senast 21:e april och det är även sista dagen för bokning.

Boka här
Föreläsning & workshop

Självledarskap med Marie Gustafsson - 28 mars

Vi är glada att kunna presentera vår nästa kvällsevent den 28:e mars - Självleadarskap med Marie Gustafsson. Marie arbetar dagligen med frågor kring utveckling och självledarskap, både på individ- och gruppnivå, mot företag och privatpersoner.
Vill ni veta mer om Marie, kan ni få en härlig bild av henne i denna podcast av Venture cup.

Självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv, olika situationer, sina handlingar och sitt arbete. Det innefattar även att bygga en egen stabil plattform vi kan utgå från i alla situationer och i mötet med andra personer.

Ibland är det med våra nära och kära som det egna självledarskapet utmanas mest. Oavsett vilken roller vi har, behöver alla vilja vara med. Vi behöver vara delaktiga och ta än mer ansvar för oss själva, våra relationer och verksamheten. Vi går allt mer - både på jobbet och hemma - till att ledarskapet inte längre kan ligga på några få, utan behöver delas av alla. Vi tillsammans skapar det som är runt omkring oss och vill vi ha förändring behöver alla hjälpas åt att skapa den – var och en bidra med det som den klara av.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med att vi minglar och äter. Sedan kommer börja med en kortare föreläsning, som följs av en interaktiv workshop. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår en matig sallad samt bubbelvatten och kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. För återbetalning  måste avbokning göras senast 25:e mars och det är även sista dagen för bokning.

FULLBOKAT

Välkomna!
Linnéa & Clara

Exklusiv medlemsfrukost

Frukost 15:e mars

Vår medlemsfrukostar är uppskattade och vi är alla överens om att det är en härlig start på dagen. Därför bjuder vi in våra medlemmar till en exklusiv medlemsfrukost fredagen 15:e mars.

Även denna gång kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där det bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

Priset är 100kr för medlemmar och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn till event@femmenetwork.se.
Sista dagen för anmälan och återbud är 12:e mars.

2019

Höstens datum

Till hösten kommer vi ha nya härliga möten mellan våra medlemmar och nyfikna besökare och datumen är prel. spikade.

  • 15/8 Öppen frukost - bjud gärna med en vän!
  • 29/8 Föreläsning/workshop
  •  19/9 Frukost/AW
  •  17/10 Föreläsning/workshop
  • 24/10 1års-firande
  •  14/11 Frukost/AW
Inspirationsföreläsning 27/2

Tidigare event - Global verksamhet i en snabbt föränderlig värld. Hur det är att leva och arbeta i Kina 2019?

Det talas mycket om Kina, men Kina är ibland mindre känt som land. Under de senaste 20 åren har Kina utvecklats snabbt, i Sverige kanske vi fortfarande tänker på Kina som ett land med så kallade "billiga Kinaprodukter".

Malin Kemi, för närvarande Landschef för Lindex Kina och Myanmar-kontor, är här för att sprida ljus och förståelse över vad som händer i Kina. Malin arbetar och bor för närvarande i Shanghai tillsammans med sin man och 2 barn, Charlie 6 år och Siri 3 år.

Malin har mer än 15 års erfarenhet från modebranschen i ledande roller inom sourcing, inköp och hållbarhet främst i Asien. Hon har tillbringat det mesta av sin karriär hoppandes mellan Sverige och Asien, där hon byggt, startat och utvecklat produktionskontor i Kina, Vietnam och Myanmar.

Hon kommer att berätta om sin karriär och dessutom om hur det är att arbeta som kvinna i Kina och Asien. Hon kommer också att dela med sig av anekdoter om den snabbt utvecklande tekniska scenen i Kina. Världens största e-handelsmarknad, där innovationer och digital utveckling verkligen är del av vardagen!

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med ett mingel så kom  i tid. Vi startar kl.18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 21.

Priset för denna kväll är 220kr och då ingår mat lagad med kärlek samt kaffe. Om vi senare släpper platser för nyfikna är priset 260kr och bokas då i mån av plats. För att boka swisha beloppet till vårt nummer nedan. Sedan maila vilket event och för vem du bokar, samt eventuella allergier. Om återbetalning måste avbokning göras senast 24:e februari och det är även sista dagen för bokning.

För att boka event: event@femmenetwork.se
Vårt swishnummer är 123 502 56 55.

Välkomna!
Linnea & Clara

Exklusivt för medlemmar

Tidigare event - Nätverksfrukost 10 Januari

Vi har fått en fantastisk start på antalet ansökningar om medlemskap. Vi vill därför bjuda in alla våra medlemmar till en exklusiv frukost den 10 januari, för att både lära känna varandra bättre, men även kicka igång våren.

Denna gånger kommer vi att hålla till på Scandic Opalen där de bjuds på en härlig frukostbuffé, från kl. 6:45  till cirka kl. 8:30.

I och med att det enbart är för våra medlemmar kan man denna gången inte ta med en vän som vill prova. 

Priset är 100kr och det swishar man som vanligt till 123 502 56 55 för att boka sin plats, samt skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se

Sista dagen för anmälan är den 6 januari.

Hjärtligt välkomna,

Clara & Linnéa

Inspirationsföreläsning

Tidigare event - Sandra Guerrero, Alvhem. 28 November

Nu är det äntligen dags för Femme Networks första inspirationsföreläsning. Med utgångspunkt i våra tre områden Arbetsliv, Livsstil och Ekonomi, kommer Sandra Guerrero, partner på Alvhem, att berätta om sig och sitt liv. Föreläsningen är onsdagen den 28:e november och vänder sig i första hand till medlemmar i Femme Network. Om du är nyfiken på att bli medlem och vill komma och prova, släpper vi platser den 11:e november för alla i mån av plats.

Funderar du också på hur en kan hitta balans mellan karriären och privatlivet? Att vara kvinna, mamma och företagare är ett pussel vi alla försöker lägga. Vi brottas med strukturer, samhällets förväntningar, kundernas krav och vårt samvete dagligen. Välkommen på en föreläsning där jag delar med mig av min tankar och ibland dyrköpta erfarenheter. Jag heter Sandra Guerrero och på pappret är jag karriärskvinna med eget företag, influenser och småbarnsmamma. Men under den här kvällen vill jag även bjuda in er till min personliga sfär, där jag generöst berättar om utmaningar, förhoppningar och den värld jag drömmer om. En värld full av gemenskap, systerskap och självkärlek.

Denna kväll kommer vi att hålla till på Scandic Europa. Kvällen startar med en mingelaktivitet så kom gärna i tid. Vi startar kl. 18 och kvällen beräknas att hålla på till ca kl. 20, Sandra kommer att börja föreläsa ca. 18.45.

EVENTET ÄR FULLSATT - stängt för bokning.

Välkomna,
Linnéa & Clara

2019

Höstens datum

Till hösten kommer vi ha nya härliga möten mellan våra medlemmar och nyfikna besökare och datumen är prel. spikade.
Vi kommer bland annat att lära oss mer konkret kring vardagsjuridik, hur jobbar en rekryterare, vässa din linkedin/CV och kvinnligt styrelsearbete.

15/8

Öppen frukost - ta med en vän som är nyfiken på Femme Network

29/8

Föreläsning/workshop

19/9 ​

Frukost/AW

17/10

Föreläsning/workshop

24/10

1års-fest

14/11 ​

Frukost/AW

12/12

Föreläsning/workshop

Kvällsevent 12:e december

Terminsavslutning med VinnGroup - Bolag, att växa & lyckas

Vilken höst vi har haft med härliga inspirerande föreläsare och utsålda event. Det har nu blivit dags för höstens final och vinteravslutning den 12:e december. Den kommer att hållas hos VinnGroup en plattform för start ups och nya innovativa företag. Här kan ni läsa om dem i GP

Vi kommer träffa deras grundare och vice VD Caroline Krensler, som berättar om vad de fokuserar på samt hur man bygger bolag i en snabbföränderlig värld. Hur startar man och vilka nyckelfaktorer krävs för att växa och lyckas? Vad tittar Vinn Group ofta på när du utvärderar någons idé samt vad gör den unik och intressant? Någon av er kanske har en idé att testa på Caroline?

Ett av bolagen i deras portfölj är Humblebee. Där kommer VD Tove Bäcker berätta om hur det är att verka i en bransch med fokus på det digitala. Där det även råder hård konkurrens. Vad är det som gör att just Humblebee lyckas? Ni kommer även få tips på vägen "kvinna till kvinna".

Priset för kvällen är 175kr för medlemmar och 200kr för icke-medlemmar, som vill gästa/prova på. I priset ingår en matig wrap och dryck, det finns vin och öl samt vatten och kaffe.
För att boka en plats skickar ett mail med namn och ev. allergi till event@femmenetwork.se samt swisha priset till 123 661 66 43 eller till BG 5383-5575. Meddela vid bokning om ni önskar underlag på betalning, så fixar vi det.

För återbetalning måste avbokning göras senast 9:e december.

Hoppas vi ses!

// Clara & Linnéa

Boka plats
Historik

Några av våra tidigare event

Frukostklubben - den 15:e Augusti 2019
Frukostklubben - den 15:e Augusti 2019

Den 15:e september var det dags för höstens första frukost. Vi har utvecklat vårt koncept och kallar det numera Frukostklubben. Frukostklubben har tydliga ämnen som bygger på våra tre fokusområden arbetsliv, ekonomi och livsstil. Första ämnet för hösten var "mål och målsättning". Vi hade besök av livs och ledarskapscoachen Maria Bouvin och elitlöparen Charlotta Fougberg.

Sommaravslutning - 13:e juni 2019
Sommaravslutning - 13:e juni 2019

Vi ville fira att vi gjort verklighet av vår tanke - att ha skapat en plattform för att utbyta idéer och influeras. Framför allt ville vi fira att så många av er vill vara en del av Femme Network.

Den 13:e juni bjöd vi in våra härliga medlemmar och vänner till att runda-av våren tillsammans. Kvällen bjöd på ett härligt speedmingel som dessutom ägde rum på HiQs härliga takterass i strålande sol.

Designa ditt beteende mot medveten ekonomi - 25:e april 2019
Designa ditt beteende mot medveten ekonomi - 25:e april 2019

Den 25:e april gästades vi av Shoka Åhrman. Shoka har tidigare arbetat på bank med privatekonomiska frågor och föreläser idag om vägen mot en bättre och mer medveten ekonomi. Hon är även författare till böckerna "Medveten ekonomi" och "Separationshandboken".

Under kvällen föreläste Shoka om hur vårt beteende påverkar våra val och genom dessa insikter får vi tips om hur vi kan bli mer lönsamma, effektiva och hållbara med fokus på vår privatekonomi. Shoka tog upp vardagliga situationer som vi alla kan känna igen oss i och knyta an till exempelvis bolån, pension och konsumtion.

Självledarskap med Marie Gustafsson - 28:e mars 2019
Självledarskap med Marie Gustafsson - 28:e mars 2019

Vi var så glada att ha Marie Gustafsson hos oss för att lära oss mer om självledarskap. Marie arbetar dagligen med frågor kring utveckling och självledarskap, både på individ- och gruppnivå, mot företag och privatpersoner.

Vill ni veta mer om Marie, kan ni få en härlig bild av henne i denna podcast av Venture cup.

"Självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv, olika situationer, sina handlingar och sitt arbete. Det innefattar även att bygga en egen stabil plattform vi kan utgå från i alla situationer och i mötet med andra personer.”
- Marie Gustafsson

Hur det är att leva och arbeta i Kina 2019? - 27:e feb. 2019
Hur det är att leva och arbeta i Kina 2019? - 27:e feb. 2019

Det talas mycket om Kina, men Kina är ibland mindre känt som land. Under de senaste 20 åren har Kina utvecklats snabbt, i Sverige kanske vi fortfarande tänker på Kina som ett land med så kallade "billiga Kinaprodukter".

Malin Kemi som för närvarande Landschef för Lindex Kina besökte oss. Malin har mer än 15 års erfarenhet från modebranschen i ledande roller inom sourcing, inköp och hållbarhet främst i Asien. Hon har tillbringat det mesta av sin karriär hoppandes mellan Sverige och Asien, där hon byggt, startat och utvecklat produktionskontor i Kina, Vietnam och Myanmar.

Sandra Guerrero, Alvhem - 28:e nov. 2018
Sandra Guerrero, Alvhem - 28:e nov. 2018

Femme Networks första inspirationsföreläsning. Med utgångspunkt i våra tre områden Arbetsliv, Livsstil och Ekonomi, kommer Sandra Guerrero, partner på Alvhem, att berätta om sig och sitt liv.

Funderar du också på hur en kan hitta balans mellan karriären och privatlivet? Att vara kvinna, mamma och företagare är ett pussel vi alla försöker lägga. Vi brottas med strukturer, samhällets förväntningar, kundernas krav och vårt samvete dagligen.
- Sandra Guerrero